Cautare

559 de rezultate pentru "mladin brebeni olt" (5.37 secunde)
Paramedicii SMURD au intervenit pentru acordarea ingrijirilor medicale unui tanar de 23 de ani, care a fost gasit constient, dar prezenta plagi si escoriatii la nivelul membrului superior drept, escoriatii in zona capului, era suspect de fractura la membrul superior stang si acuza dureri la nivelul toracelui, capului si membrelor superioare", a declarat sergentul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Echipe de salvatori din doua judete cauta un pescar disparut vineri pe raul Olt. In timpul misiunii sunt utilizate drone si echipe de scafandri.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Un incendiu a izbucnit la o scoala din comuna Sarbii Magura, sat Braniste, judetul Olt.
Trei barbati cu varsta cuprinsa intre 28 si 56 de ani au fost depistati de jandarmi pe raza localitatii Ipotesti, judetul Olt, sustragand energie electrica din reteaua stradala de alimentare.
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
Un adolescent de 16 ani a lovit aseara cu bicicleta doi pietoni care se aflau pe marginea soselei in comuna Fageletu din Judetul Olt.
Prefectul de Olt, Mario de Mezzo, ar putea sa aiba probleme cu legea. Mai multi locuitori din Slatina il acuza ca le-ar fi furat datele personale si le-ar folosi in scop electoral.
UDMR va solicita in acest judet doar postul de subprefect l In schimb, UDMR l-ar putea avea prefect in judetul Olt pe Zoltan Erdei, “transferat“ in urma cu numai cateva saptamani de la PRM la formatiunea condusa de Markó Béla.
Presedintele PSD Olt, Ion Toma, a declarat ieri ca or-ganizatia pe care o conduce sustine reactivarea tuturor membrilor de partid care pot contribui la cresterea in sondaje a partidului, dandu-l drept exemplu pe fostul presedinte Ion Iliescu.
Facem precizarea ca aceste persoane care au votat pe listele suplimentare au fost aduse cu microbuze inmatriculate in judetul Olt si municipiul Bucuresti si au fost cazate la complexul Briza Marii apartinand consilierului local PD Gigi Chiru", se arata in comunicatul transmis de social-democratii constanteni, care precizeaza ca au transmis pe aceasta tema si o contestatie catre Biroul Electoral.
Eu am facut parte dintr-o circumscriptie electorala foarte buna (Olt) si cred ca oamenii bine pregatiti sunt apreciati de electorat.
Reprezentantii mai multor institutii judetene importante s-au reunit ieri, la Prefectura Olt, pentru a pune la punct ultimele detalii pentru buna desfasurare a alegerilor locale anticipate din Ganeasa si Colonesti.
Desi de loc aceasta este din comuna Vadastria, judetul Olt, revolutia si legea 18 au prins-o in localitatea 2 Mai, unde ocupa un post de inginer agricol la CAP.
12/1990, intreaga cantitate fiind ridicata in vederea confiscarii", a precizat Claudia Radu, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Olt.
Gradina, (judetul Constanta), Florica (Buzau), Pietrari (Dambovita), Rau Alb (Dambovita), Rascaeti (Dambovita), Raciu (Dambovita), Persinari (Dambovita), Ciohorani (Iasi) si Soparlita (Olt).
De ce credeti ca acel investitor al Ford (IAC - n.r.) s-a mutat la Bals, in Olt, si nu in Dolj?
Revenind la nevoia de locuri de munca, cum vedeti faptul ca unii dintre furnizorii Ford au preferat sa se stabileasca in Olt, nu in Dolj?
In Vrancea, PDL este cotat in sondajele USL la 13%, in Botosani cu 22%, Olt - 19%, Ilfov - 18%, Calarasi - 11%, Constanta - 11%.
google-analytics.com